Chung Dam BGC – Den koreanska exklusiva matupplevelsen!

by hamim

Hej Samguypsal-älskare! Vill du höja din Kbbq-upplevelse? Jag har några goda nyheter till dig då – Chung Dam BGC!

Just i juni 2022 öppnade Chung Dam, en high-end koreansk restaurang, sin BGC-filial och vi är så glada över det! Jag menar, hur kan vi lugna oss med att veta att de bara inte erbjuder högkvalitativt nötkött utan också FÄRSK, ja färsk, skaldjur! Jag älskar skaldjur så det var en så spännande dag för mig att kunna äta här.

Chung Dam BGC

Så, utan vidare, här är min fullständiga erfarenhet av Chung Dam BGC och varför du ska prova det här också.

Att äta på Chung Dam BGC

Chung Dam BGC

Det var en vanlig fredagsmorgon men jag och mina vänner var sugna på lite kbbq. Vi älskar samgyupsal så mycket att vi bestämde oss för att leta efter en koreansk restaurang för att tillfredsställa våra begär. Sedan såg vi att Chung Dam nyligen öppnade en ny filial i BGC (de har också en filial i Malate.)

Chung Dam BGC

När vi väl kom in i restaurangen slog den ”high end”-stämningen in omedelbart, atmosfären och den fulla atmosfären hade sin lyxiga touch! MEN, den som fångade all vår uppmärksamhet var King Crab, levande King Crabs! Som jag har nämnt ovan erbjuder Chung Dam BGC också färsk fisk och skaldjur, så du vet att din mat kommer att bli fantastisk!

Chung Dam BGC

Förutom King Crab har de också färsk lax, hälleflundrafisk, USA-nötkött och högkvalitativ Wagyu! Inga bekymmer eftersom du också kan ha massor av koreanska rätter som du kan välja mellan på deras meny.

Se även  10 måste prova mat och dryck i Hong Kong

Chung Dam BGC

Nötkött och skaldjur av högsta kvalitet

Chung Dam BGC

Ser du det där tjocka och rosa köttet? Det är bokstavligen en bild värd att dregla efter! Haha! Men egentligen, även utan någon krydda, är köttet så mört och smakrikt att det perfekt matchade ris (ris är livet!)

Chung Dam BGC

Shabu shabu var också så bra! Det är inte så kryddigt också, jag är inte riktigt bra på kryddig mat så det är perfekt för mig!

Chung Dam BGC

Skaldjuren? Herregud, det är himla gott! Jag skämtar inte ens om det. När jag äter kommer jag plötsligt ihåg dem ”mukbang” artister jag alltid tittar på på youtube.

Chung Dam BGC

Närhelst de har skaldjur (kungskrabba för det mesta) torterar jag mig alltid från tanken på att ha det också. Det ser bara så bra ut. Och slutligen, när jag fick chansen att prova det i Chung Dam, blev jag inte besviken! King Crab är värt vartenda öre!

Chung Dam BGC

Naturligtvis är de andra skaldjuren inte ett undantag, eftersom de alla är färska, de är också godare och smakligare! Plus, med rätt skaldjurssås? Ahh.. himlen!

Chung Dam BGC

Bra att BGC inte är så långt från min plats, jag kan alltid gå tillbaka när jag vill ha den där High End Korean Restaurant-upplevelsen.

Chung Dam BGC

Saker att veta om Chung Dam BGC

Kontaktuppgifter för bokning: 0927 474 2167

Öppnings tid: 11.00 till 12.00 (måndag-söndag)

Adress: Upper Ground Active Building, 9th Ave. Corner 28th Street Bonifacio Global City

Chung Dam BGC

De har en matplats och 15 VIP-rum som rymmer minst 4 personer. De har också 1 stort VIP-rum som är bra för 24 personer! Perfekt för en familjemiddag.

Se även  United avslöjar den första planen för elektriskt pendlarplan

Chung Dam BGC

De har också en bar om du känner för att dricka lite sprit medan du njuter av din färska skaldjur och köttigt kött!

Sociala medier kanal: Facebook

*Du kan kontrollera deras senaste priser på deras FB-sida länkad ovan.

Linjeavskiljare

Om författaren

Fatima Turla 2Hallå där! Jag är Fatima. Min första stora resa var 2016 i den vackra staden Cebu. Efter det blev jag intresserad av att resa. Nu tycker jag om att lära mig språk och andra länders kulturer. Mitt mål är att besöka minst ett land varje år och att dela mina erfarenheter med andra människor genom att skriva eller blogga. Bevittna min resa genom att följa mig vidare Instagram.

Leave a Comment