De 14 bästa restaurangerna jag har besökt i Houston, Texas

by hamim

Här är en lista över restaurangerna jag besökte på min första resa till Houston, Texas. De sträcker sig från amerikanskt till afrikanskt till asiatiskt kök!

The Pit Room En av de bästa restaurangerna att besöka i Houston

Mat i delstaten är inte så billig, så det är ganska utmanande att leta efter en restaurang att äta på. I mitt fall ville jag prova mycket fantastisk mat i Texas eftersom det är första gången jag besöker Houston. Bara några klick på webben gav mig många alternativ att välja mellan. Så nedan kommer jag att dela med dig av de bästa 14 restaurangerna jag har besökt i Houston.

De 14 bästa restaurangerna jag har besökt i Houston, Texas

Andra artiklar du kan läsa:

Bästa restauranger jag besökte i Houston, Texas

1. Joey Uptown

Joey Uptown är ett måste-besök i Houston, speciellt om du vill prova olika rätter på ett ställe. Det stora utbudet av deras meny är imponerande – de har små plusdelning, sushi (för vissa asiatiska cravings), sallader, smörgåsar, steakhouse, skaldjur och desserter!

Adress: 5045 Westheimer Rd Suite X-01 Houston, Texas 77056
Hemsida: joeyrestaurants.com/uptown

2. 1751 Seafood Restaurant

Från namnet i sig är 1751 Seafood Restaurant ett bra ställe för färska och utsökta skaldjur. De har sorter av ostron, kaviar, tonfisk och mer! Deras drycker är också ett måste att prova. Du kan antingen ha en traditionell middag eller en flerrättersupplevelse. Vad det än är, kommer du att ha det bra!

Adress: 191 Heights Blvd, Houston, TX 77007
Hemsida: 1751houston.com

Se även  Vad ska man äta i Turks och Caicos? 6 bästa lokala maten att prova i Turks och Caicos

3. PitRoom

The Pit Room är en BBQ-restaurang som även serverar tacos, desserter, öl och vin. Dess peppriga smak och en god mängd rök var redan tillräckligt för att få mig att dregla. Förutom deras kött provade jag också deras egentillverkade korvar, och det är ett måste-prova! The Pit Room är definitivt värt din tid!

Du kan läsa mer om min upplevelse i Pit Room här.

Adress: 1201 Richmond Avenue Houston, Texas 77006
Hemsida: thepitroombbq.com

4. Sticky’s Chicken

Sticky's Chicken Hur en Sticky Sauce Wings blev Houstons favorit

Sticky’s Chicken erbjuder olika smaker av vingar för ditt kycklingsug. Deras signaturvingar OG Stickys vingar är så bra! Det är ett måste-prova eftersom det har den signatur klibbiga såsen som inspirerade namnet på deras restaurang. Jag hade också OG Sliders och pommes frites som avslutade min måltid.

Du kan läsa mer om min erfarenhet i Sticky’s Chicken här.

Adress: 2313 Edwards St. #190 Houston, TX 77007
Hemsida: getstickys.com

5. Doziers BBQ

Dozier's Tillfredsställ ditt kött- och BBQ-sug när du är i Texas

Dozier’s BBQ är den heliga graalen av bbq-kött i Houston. Allt var så bra i Dozier’s! Bräsen, revbenen, tillbehören, allt! Köttet som faller av benet smälter i min mun, vilket är konstigt tillfredsställande och aptitretande. Deras bringa har också ett brett utbud av alternativ som ”brisket” på ett kex, ”brisket hash”, ”Kycklingstekt ”brisket och mer!

Du kan läsa mer om min erfarenhet i Doziers BBQ här.

Adress: 8222 Farm to Market 359, Fulshear, TX 77441
Hemsida: doziersbbq.com

6. Space Cowboy

Space Cowboys meny sträcker sig från Filippinerna till Fiji. De har asiatiska, latino- och hawaiiinspirerade smaker, så du kan verkligen få allt! Stället har också en chic atmosfär som kan lätta upp stämningen medan du äter. Säkert ett måste-besök!

Adress: 100 W Cavalcade St. Houston, TX 77009
Hemsida: spacecowboyhou.com

Se även  Londons mest romantiska restauranger - Lonely Planet

7. Tacos A Go Go

Jag njöt av min resa till Houston när jag plötsligt blev sugen på tacos. Tja, att vistas i Texas är ofullständigt utan att ha tacos någon gång på dygnet. Sedan upptäckte jag Tacos A Gogo. Det har funnits i 15 år och har olika filialer i olika områden i Texas. Jag hade de bästa tacosna och blev lite sugen med deras Margarita och Paloma, men det var värt det!

Adress: 3704 Main St Houston, TX 77002
Hemsida: tacosagogo.com

8. Moçambikiskt kök

Mozambik South African Kitchen har ett otroligt matutbud som skaldjur, kött, desserter och naturligtvis sydafrikansk mat. Jag kunde faktiskt inte avsluta allt eftersom det var mycket, så jag var tvungen att ta med mig lite av det hem.

Adress: 1201 Lake Woodlands Dr. Suite 304, The Woodlands, TX 77380
Hemsida: mozambik.com

9. Chama De Gaucha brasiliansk

En biff som är ack så saftig! Chama De Gaucha Brazilian erbjuder en mängd olika biffar för att tillfredsställa ditt sug. Picanha, Ribeye, Filet Mignon, Fraldinha, Cordeiro och mycket mer! Deras utbildade brasilianska kock kommer att se till att du lämnar platsen och vet att du kommer att gå tillbaka för en smakrik biff.

Adress: 5865 Westheimer Rd, Houston, TX 77057
Hemsida: chamagaucha.com

10. Fogo de Chao

En restaurang som använder den autentiska Fogo de Chao-processen för att laga brasilianskt kött. Detta säkerställer den läckra kvaliteten på köttet som du kommer att äta. De har ett brett utbud av menyer som Filet Mignon, Beef Ancho, Lombo, Costela, Alcatra, Costela de Porco och mer. Med mycket att välja på var det lite svårt att tänka på vilken man skulle testa!

Se även  Coola saker att göra i New York för första gången (som jag!)

Adress: 8250 Westheimer Rd, Houston, TX 77063
Hemsida: fogodechao.com/location/houston/

11. Dungen

De 14 bästa restaurangerna jag har besökt i Houston, Texas

Beläget i Discovery Green, har The Grove en modern och chic atmosfär som absolut kommer att sätta ditt humör. Dess huvudmeny består av sallad, biff och smörgåsar. Du kan också välja en utsökt efterrätt direkt efter din måltid.

Adress: 1611 Lamar St, Houston, TX 77010
Hemsida: thegrovehouston.com

12. Flip ’n Patties

En filippinsk-amerikansk restaurang, Flip’ n Patties, delar godheten av filippinsk gatumat med folket i USA! De erbjuder också filippinsk-inspirerade gourmet-Akaushi-burgare som är absolut aptitretande.

Adress: 1809 Eldridge Pkwy Houston, Texas 77077 / 800 Capitol St. Houston, Texas 77002
Hemsida: flipnpatties.com

13. Jollibee

De 14 bästa restaurangerna jag har besökt i Houston, Texas

Jollibee är den mest kända filippinska snabbmatsrestaurangen. Jag har varit utomlands i många år, och det här är en av de saker jag saknar med mitt hemland. Kycklingglädje, pommes frites, hamburgare och spagetti, jag är alltid sugen på dessa. Lukten väcker många minnen från när jag fortfarande var i Filippinerna. Jag är glad att de också har detta i Texas!

Adress: 8001 S Main St, #100 Houston, Texas, 77025
Hemsida: locations.jollibeeusa.com

14. Gerry’s Grill

De 14 bästa restaurangerna jag har besökt i Houston, Texas

Ännu en filippinsk restaurang som fick mig att känna för att gå hem! Alla filippinska rätter som jag ville ha är här – Lumpiang Shanghai, Adobo, Chicharon Bulaklak. Tokwa’t Lechon Kawali, och mycket mer! Pinay foodie i mig var så glad! Det finns några Gerry’s Grill-filialer i USA, och en av dem är här i Houston.

Adress: 6833 W Sam Houston Pkwy S, Houston, TX 77072
Hemsida: gerrysgrill.com/usa/

Den här listan över restauranger i Houston är bara en guide om du planerar din nästa resa till USA. Har du varit på någon av dessa restauranger? Dela din upplevelse med oss!

Linjeavskiljare

Är du på Pinterest? Fäst dessa!

Leave a Comment