Deep Dive Dubai – Utmana dig själv den djupaste poolen i världen

by hamim

Är du modig nog att utmana den djupaste poolen i världen? Då är Deep Dive Dubai här för dig att uppleva.

*Triggervarning: Detta är inte för personer med thalassofobi. Den här artikeln innehåller foton som andra kan tycka är obekväma. Tack!

Deep Dive Dubai Utmana dig själv den djupaste poolen i världen

Hur djupt kan man gå när man simmar i en pool? 5 fot? 6 fot? Eller till och med en 7ft? Vad sägs om en 60 m (196 fot) pool? Japp, den poolen finns, och den är i Dubai!

Deep Dive Dubai är en upplevelse en gång i livet för spänningssökare. Vi har hört fallskärmshoppning – flyga som en fågel tusentals meter ovanför, varför inte testa att dyka hundra meter nedanför? Om du är inne på den här aktiviteten, då är den här artikeln för dig eftersom jag kommer att dela med dig av vår senaste upplevelse i Deep Dive Dubai!

Andra artiklar du kan läsa:

Början på ett spännande och spännande äventyr

Här är några bilder från min vän Hobographs och Nemanjas coola äventyr på Deep Dive Dubai.

Deep Dive Dubais 196 fot djupa ”undervattensstad” inkluderar ”övergivna” hem och en arkad att utforska! Coolt, eller hur? Tyvärr kunde jag inte prova detta då jag opererades för några veckor sedan, men jag hoppas att jag kan prova detta när jag kommer tillbaka.

Det som är bra med Deep Dive Dubai är att de också har ett introduktionsdyk för nybörjare. Så om du aldrig har dykt förut, skulle du få möjligheten att prova det FÖRSTA GÅNGEN vid världens djupaste pool! På tal om skryt, haha!

Se även  Ny data avslöjar 6 TOP städer i världen för 2023

Dyket!

Jag ska inte ljuga, när vi kom till Deep Dive Dubai och såg poolen var den för överväldigande att se på – ”Den här poolen spelar inte! Så djupt!”, tänkte jag för mig själv. Men hey, jag är äventyrlig och jag älskar spänningen så jag är 100 % villig att prova! Sedan kom jag ihåg att jag inte kan göra det den här gången på grund av min senaste operation. Ännu en anledning att gå tillbaka! LOL

Deep Dive Dubai Utmana dig själv den djupaste poolen i världen

Som tur var kunde min vän Hobograph och Nemanja prova det och jag kan fortfarande dela med dig av upplevelsen de hade.

Deep Dive Dubai Utmana dig själv den djupaste poolen i världen

Poolen på Deep Dive Dubai är inte den vanliga poolen där det inte finns något att se nedan. Jag menar, ja, det är djupt, men bortsett från det finns det fler saker att utforska när du väl dyker.

Deep Dive Dubai Utmana dig själv den djupaste poolen i världen

Att dyka här känns som att komma in i en ny värld! Det är som att bada i ett hav (förutom att det inte finns några fiskar och rev förstås). Det finns till och med en matvagn! Haha! Har du lust att shoppa?

Deep Dive Dubai Utmana dig själv den djupaste poolen i världen

De tillhandahåller all utrustning så allt du behöver göra är att lyssna på instruktionerna, ha modet att dyka och njuta av upplevelsen! Om du vill prova det med dina barn är det heller inget problem så länge de är 10 år och uppåt.

Deep Dive Dubai Utmana dig själv den djupaste poolen i världen

Jag var verkligen avundsjuk när jag såg dem simma roligt! Jag ville verkligen gå in och gå med dem men jag kunde bara inte. Detta var ögonblicket jag vet att jag definitivt kommer att åka tillbaka till Dubai för detta. Jag kan verkligen inte vänta med att göra den här aktiviteten! Så jag antar att jag måste avsluta mitt mål att besöka alla länder i världen direkt så att jag kan bege mig direkt till Dubai och dyka på Deep Dive Dubai. Haha!

Vad du ska veta mer om Deep Dive Dubai

Som jag har nämnt är även nybörjare välkomna att dyka. Även om du inte har någon erfarenhet av dykning tidigare, inga problem! Det finns instruktörer som kan lära dig. Men de med redan existerande medicinska tillstånd som förbjuder någon att dyka är förbjudna att prova aktiviteten (precis som vad som hände mig.) Du kan kontrollera Deep Dive Dubais fullständiga medicinska tillstånd här.

Se även  16 bästa medelstora städer från hela världen

Deep Dive Dubai Utmana dig själv den djupaste poolen i världen

För dem som är certifierade dykare kommer dykdjupet att bero på din certifiering. Enligt Deep Dive Dubai är dessa dykdjupsförhållanden:

  • Som tillåts av certifiering och nya erfarenheter
  • Nybörjardykare upp till 20m med ny erfarenhet
  • Avancerade dykare upp till 30m med ny erfarenhet
  • Trimix utbildade tekniska dykare upp till 60m med ny erfarenhet

Om du menar allvar med dykning och vill göra det till en nyfunnen ”hobby”, kan du anmäla dig till Deep Dive Dubais dykkurser. De kommer att tillhandahålla all utrustning du behöver, en vänlig instruktör, certifiering och mer nödvändiga saker du behöver under kursen.

Du kan kontrollera alla deras priser och direkt boka en upplevelse här.

Leave a Comment