Holiday Inn Express Houston – Det helt nya hotellet i Galleria

by hamim

Låt mig dela med mig av min fantastiska upplevelse på detta helt nya hotell i Houston, Texas – the Holiday Inn Express Houston – Galleria.

Holiday Inn Express Houston Det helt nya hotellet i Galleria1

Är Houston, Texas din nästa destination? Om ja, kanske du funderar på var du kan bo nu. Det finns många bra boendealternativ i Houston – hotell, vandrarhem, pensionat eller Airbnbs. Vanligtvis kommer alla att bero på vilken budget du har. Att resa runt i USA är absolut inte billigt. Men hallå, om du har pengarna, varför inte bo på ett lyxigt hotell? Speciellt om det är på en strategisk plats? Vid mitt senaste besök i Houston delar jag gärna med mig av en helt ny fastighet som jag upptäckte – Holiday Inn Express Houston – Galleria.

Holiday Inn Express Houston Det helt nya hotellet i Galleria2

Andra artiklar du kan läsa:

Varför välja Holiday Inn Express Houston – Galleria?

1. Dess strategiska läge

Holiday Inn Express Houston Det helt nya hotellet i Galleria

Med hotellets strategiska läge är det mycket bekvämt att ta sig runt på populära platser i Houston. Det har enkel tillgång till US Highways och West Loop vilket gör ett besök i Uptown/Galleria, Museum District, Memorial Park och Houston Arboretum enklare och problemfritt.

2. Fastigheten är helt ny

Holiday Inn Express Houston Det helt nya hotellet i Galleria

Föreställ dig att bo på ett helt nytt hotell. Du kan förvänta dig utmärkt kundservice, rena och lyxiga nya rum, plus en fantastisk atmosfär. Naturligtvis erbjuder alla lyxhotell samma tjänster men ett helt nytt hotell ger en annan atmosfär, särskilt om det också är första gången du är på den platsen.

Se även  De 12 bästa lyxhotellen i Paris

3. Riklig mängd mat till frukostbuffén

Holiday Inn Express Houston Det helt nya hotellet i Galleria

Eftersom Holiday Inn ligger centralt i Galleria-området kan du ha många matalternativ. Tja, Houston i sig är ett matparadis. På Holiday Inn kan du välja mellan avslappnade och utsökta måltider. En av dem är frukostbuffén med riklig mängd mat. När du väl har bokat en bokning på hotellet ingår frukost så att du är säker på att ha tillräckligt med energikällor innan du börjar dagen.

Holiday Inn Express Houston Det helt nya hotellet i Galleria

4. Dess faciliteter

Holiday Inn Express Houston Det helt nya hotellet i Galleria

På Holiday Inn kan du vara produktiv och slappna av på samma gång. Det har gratis höghastighetsinternet och ett 24-timmarsöppet businesscenter. Dessutom, om du tror att du ätit mer mat än du borde konsumera och behöver hålla dig i form, kan du fortfarande träna på din träningsrutin på hotellets 24-timmarsöppna fitnesscenter. Behövde du väl den där avkopplingen du är sugen på? Du kan välja att doppa i utomhuspoolen eller uppvärmd utomhuspool. Dess 169 rum har alla lyxiga Simply Smart-sängar så att du kan avsluta din dag bekvämt.

Holiday Inn Express Houston Det helt nya hotellet i Galleria

5. Rummen

Holiday Inn Express Houston Det helt nya hotellet i Galleria4

Varje rum på Holiday Inn är som ditt hem långt hemifrån – kanske ännu bättre. Några av de bästa funktionerna inkluderar mörkläggningsgardiner, spjälsäng tillgänglig, strykjärn/strykbräda, minikylskåp, eluttag på skrivbord, tebryggare, kaffebryggare, direkttelefon, telefon med röstbrevlåda, etc. Det finns också anslutningar rum som finns tillgängliga.

Hur jag njöt av min Houston-resa med Holiday Inn Express

Holiday Inn Express Houston Det helt nya hotellet i Galleria

Det är min första gång i Houston så jag blev så exalterad bara jag tänkte på de saker jag borde göra och platser att besöka. Men innan dess tänkte jag på var jag skulle bo, ett gemensamt bekymmer för alla resenärer. Naturligtvis övervägde jag att bo på ett billigare boende eftersom kostnaderna i USA är dyra – från mat till turer, men hallå, det är min första resa hit så jag bestämde mig för att gå all out.

Jag upptäckte denna helt nya fastighet i Houston som är tillgänglig för de mest populära turistmålen i staten. En annan bra sak är att det är i centrum av Galleria, känt som Houstons restauranger och shoppingmecka. Jag är en foodie så så fort jag fick reda på dess läge visste jag redan från början att jag skulle älska att stanna här haha!

Se även  Alaska Airlines lägger till två nya direkta kust-till-kust-rutter

Kundvården och tjänsterna är av hög kvalitet, de vet verkligen hur de ska ta hand om sina gäster. Jag stannade mest ute för att besöka sevärdheter i USA så jag är trött för det mesta. Men att gå tillbaka till mitt hotell känns som att gå hem igen. Den mjuka sängen och mycket hjälpsamma bekvämligheter gjorde min vistelse så bekväm som alltid.

Holiday Inn ExprHoliday Inn Express Houston Det helt nya hotellet i Galleriaess Houston Det helt nya hotellet i Galleria28

Maten? Som sagt, jag är en foodie, (även om jag också håller på att försöka gå ner i vikt) jag kan bara inte säga nej till utsökt mat mitt framför mig lol. Speciellt frukostbuffén som de lagar varje morgon – verkligen ett fantastiskt sätt att börja min dag! Om Houston, Texas är din nästa destination, rekommenderas Holiday Inn Express Houston – Galleria starkt. Inget slår en avkopplande och lyxig kväll efter en spännande och produktiv dag.

Om du vill boka en vistelse på Holiday Inn Express, klicka här.

Linjeavskiljare

Är du på Pinterest? Fäst dessa!

Leave a Comment