The Venetian Resort – Varför bo på den största sviten i Las Vegas

by hamim

Som jag stannar i några veckor Las Vegas, Jag kunde ha en fantastisk tid att prova en massa mat och naturligtvis koppla av på mitt hotell – den Venetian Resort.

The Venetian Resort, Las Vegas (1)

Att resa runt i USA är uppenbarligen inte billigt, men för vissa människor tror de att om du inte alltid är här, ibland är det bra att skämma bort dig själv med lite lyx. I mitt fall är jag alltid på resande fot. Jag har gjort DIYs, jag har bott på de billigaste och dyra hotellen, till och med pensionat och träffat många människor, och provat en massa saker. Det finns ingen dag som jag har ångrat att jag gjorde det jag älskar. För det skämmer jag bort mig själv ibland och provar saker som vanligtvis bara de rika har råd med.

Under min LV-resa bestämde jag mig för att bo på the talk of the town – Venetian Resort. Och hör mig, om du planerar att besöka Las Vegas snart, borde Venetian Resort definitivt vara platsen du bör bo på! Nedan finns anledningarna till varför.

Andra artiklar du kan läsa:

1. Det är den största sviterna i stan

Presidentsvit The Venetian Resort
Presidentsvit The Venetian Resort

The Venetian Resort är känt för att vara den största semesterorten i Las Vegas i kvadratmeter. Av denna anledning har det också de största sviterna i stan som mäter 10 000 kvadratmeter! På grund av dess storlek skulle det aldrig vara tråkigt att åka hit eftersom du kan utforska platsen och se fantastiska bekvämligheter och platser.

Se även  Varför Isla Mujeres är en av de bästa dagsturerna i Cancún

2. Den utmärkta kundtjänsten

Närhelst folk kommer för att bo på Venetian Resort är kundtjänsten alltid komplimang. Innan jag går hit har jag läst några recensioner som säger att du inte kan slå kundtjänstupplevelsen på Venetian. Naturligtvis såg jag verkligen fram emot det – och blev inte besviken! Totalt sett är servicen och personalen runt omkring vänliga och hjälpsamma.

3. Resorten kan bokstavligen turneras

Med sin storlek är det inte förvånande att det finns gott om platser att besöka inne på Venetian Resort. Alla som är vackra i ögonen och Instagram-värdiga! Det finns bara så mycket att se att du kanske glömmer att du faktiskt är på en semesterort. Haha! Här är de viktigaste höjdpunkterna för vad du kan förvänta dig när du bor här:

  • Renässansen Venedig i Las Vegas
  • ”Acqua di Cristallo” i Palazzo Lobby
  • Armillarsfären på The Venetian
  • Campanile Tower på The Venetian
  • Markusplatsen

Konsten och arkitekturen på Venetian Resort är verkligen fascinerande. Du kan koppla av, varva ner och njuta av allt på samma gång!

4. Evenemang, shower och nattliv

Trött på att bara simma och strosa runt på orten? Prova då en av deras underhållningar! Nattklubbar för festfolket, karaoke för sångarna i hjärtat och shower som skulle underhålla dig i några timmar! Oavsett om du bor här med dina vänner, familj, en partner eller till och med ensam, är jag ganska säker på att du kommer att träffa många nya människor.

Nattlivet på resorten rekommenderas starkt om du är den typen av person som gillar att umgås, jag garanterar dig att det kommer att bli en natt att minnas!

Se även  Lista över bästa lyxhotell och all inclusive-resorter i Antigua

5. Sviterna

The Venetian Resort, Las Vegas

Självklart håller sviterna högklass! Venetian Resorts sviter är dubbelt så stora som genomsnittliga hotellrum i Las Vegas. Från Luxury King Suite, det är 650 kvadratfot till Chairman Suite som mäter 8 000 kvadratfot! ja! Med den typen av rum har du allt!

Alla lyxiga saker du kan tänka dig finns i dessa sviter. Ett separat vardagsrum, bekväma stora sängar, ett romerskt badkar och annan underhållning. Några av de främsta sviterna som Penthouse Suite har till och med ett bubbelbadkar och ett urval av personlig teater eller träningsrum.

6. Top-Notch restauranger

The Venetian Resort, Las Vegas (17)

The Venetian har fantastiska restaurangalternativ från en billig maträtt för en snabb lunch till otrolig fina middagar. Det finns ett gäng restauranger att välja mellan, jag slår vad om att du kommer att ha svårt att tänka på vilken du ska äta på för dagen eftersom jag hade! Haha! Asiatisk, italiensk, amerikansk, mexikansk, skaldjur och mycket mer! Alla dina cravings kan hittas på Venetian Resorts restauranger. Så om du är en foodie som jag, då har du en fantastisk fest när du bor här.

Min övergripande upplevelse på The Venetian Resort

Jag är bara så tacksam över att få möjligheten att bo på en av Las Vegas högklassiga resorter. Även om jag inte kunde göra alla aktiviteter och besöka alla populära platser, njöt jag verkligen av att bo i en av deras sviter och kunde träffa några människor.

The Venetian Resort, Las Vegas (11)

Jag fick bo i en Luxury King Suite. Det är så stort för två personer! De har ett lyxigt nedsänkt vardagsrum, där jag hade tid att kolla mina mejl och jobba lite. Deras badrum har också ett överdimensionerat badkar som var det perfekta stället att koppla av efter att ha strövat runt!

Se även  De bästa lyxhotellen i Rom

Med tanke på storleken på hela resorten är min vistelse (som bara är 1 natt), uppenbarligen inte tillräckligt. Det som är bra är att jag fortfarande har en anledning att gå tillbaka. Haha! Men för att vara ärlig, även om jag stannade här i en vecka vet jag att Venetian Resort är ett ställe jag kommer att gå tillbaka till.

The Venetian Resort, Las Vegas (12)

Så om du funderar på att skämma bort dig själv med en lyxig upplevelse som du förtjänar, varför inte överväga Venetian Resort? Om du är i Las Vegas, är detta mitt ställe att bo på nummer 1!

​Om du vill boka en vistelse på The Venetian Resort, klicka här.

Linjeavskiljare

Är du på Pinterest? Fäst dessa!

Leave a Comment