Reseutrustning Lonely Planet-anställda tar med sig alla äventyr

by hamim

Dags för lite Lonely Planet show och berätta. Resor ger oss en chans att fly våra vardagliga prylar och rutiner. Men det gör det lätt att skapa några ganska starka kopplingar till de få saker vi tar med oss. Faktum är att det är lätt att se vanliga småsaker – hattar, vattenflaskor, bagage – som älskade ständiga följeslagare i dessa pågående resor.

Med det i åtanke kollade vi runt i Lonely Planet för att lära oss om några personliga favoritreseobjekt från den mest beresta personalen inom publicering.

Våra redaktörer väljer självständigt de bästa produkterna för att hjälpa dig att få fantastiska reseupplevelser. Om du köper via länkar på vår webbplats kan Lonely Planet få en provision från återförsäljaren.
Vad mer behöver du?  © Tom Davis / Lonely Planet
Vad mer behöver du? © Tom Davis / Lonely Planet
AnneMarie McCarthy | Seniorredaktör, innehållsstrategi

Stojo hopfällbar kopp

Jag använde min Stojo hopfällbara kopp till bra användning hela sommaren och inte bara till kaffet. Jag har den stora 12-ounce versionen, vilket gör den perfekt för att få påfyllning i baren på musikfestivaler. Locket och sugröret gör att jag kan dansa iväg utan att spilla något eller skapa mer plastavfall. Pocket Cup 12 oz, $15; stojo.com.

Alexander Howard | Huvudredaktör, Hemsida

Bose QuietComfort 25s

Efter en VÄLDIGT lång flygresa i närheten av ett olyckligt barn (och dess stackars föräldrar) bet jag mig i kulan och köpte några brusreducerande hörlurar. Resultatet är inget mindre än flygplanslycka – borta är det försvårande flygplansljudet som åtföljer alla flygningar. Även om jag kunde ha hoppat på en version med endast bluetooth (QC 35s), kommer tråden på dessa knappt i vägen medan jag är instoppad i min vanliga ekonomistol. Plus priset (mer än $150 mindre än 35s) gick inte att slå. Bose QuietComfort 25 akustiska brusreducerande hörlurar, $177; amazon.com.

Digitalredaktören Alicia Johnson i Dominica bär sin REI bucket-hatt
Digitalredaktören Alicia Johnson svär vid sin REI bucket hat. Bild © Peter Green/Bushman Tours.

Alicia Johnson | Digital redaktör

REI hinkhatt

Från panamanska regnskogar till en lat kanottur nerför en Tennessee-ström, min REI armégröna bucket-hatt följer med mig överallt. Den kan stoppas i vilken väska som helst med hänsynslös övergivenhet och har räddat mig från svällande het sol, skyfall och dåliga hårdagar. Liknande hattar, rei.com.

Botemedlet mot kronisk överpackning: Eagle Creek packningskuber © Tom Davis / Lonely Planet
Packningskuber är botemedlet för en oorganiserad resväska. © Tom Davis / Lonely Planet

Se även  Bästa resekamerorna för 2020

Jack Palfrey | Digital redaktör

Packa kuber

Packningskuber har nästan blivit något av en kult. Folk tenderar att älska dem eller tycka att de är löjliga. Jag hamnar – stolt – i den förstnämnda kategorin. När jag tillbringade 12 månader på att resa runt i Asien för några år sedan, gav dessa vackra blå bitar av polyester en bit av organisation mitt i kaoset av att leva ur en ryggsäck dag in, dag in. De innebar att jag kunde organisera mina världsliga ägodelar i fyra distinkta sektioner: rena kläder, smutsiga kläder, teknik (alias min bärbara dator) och, vad jag ganska uppfinningsrikt kallade, ”livsskit” (pass, visum, vaccinationshandlingar etc) – och på så sätt skapa saker lätt att hitta i en hast och, framför allt, packa ihop igen. Enligt min ödmjuka åsikt är dessa avdelningsorienterade drömbåtar – eller förnuftssäckar, som jag vill kalla dem – ett ovärderligt kit på längre resor. G4Free packningskuber, $25; amazon.com.

Cotopaxi Allpa 35L resepaket exteriör
Denna ryggsäck kommer att sätta din handbagage ur drift. Bild © Cotopaxi

Mike Nelson | Tillväxtdirektör

Cotopaxi Allpa 35L ryggsäck

Jag är ett stort fan av den här ryggsäcken – jag har sakta konverterat så många människor jag kan här på kontoret. Den har ersatt min handbagage och är det enda jag reser med nu. Den passar bra in i vilket utrymme som helst, passar min bärbara dator i ett lättåtkomligt fack och kvaliteten är förstklassig. Allpa 35L resepaket, $200; cotopaxi.com.

Amanda McCadams | Redaktör för sociala medier

Lifestraw vattenflaska

Jag håller verkligen på att gräva mitt hopfällbara Lifestraw-vattenfilter/-flaska. Det eliminerar engångsplast, vilket är ENORMT i min bok, och jag kan dricka vatten var som helst, plus att den kollapsar och tar inte upp megaplats i min trånga kameraväska. Lifestraw Flex med hopfällbar klämflaska, $35; lifestraw.com.

Mans händer som håller Kindle e-läsare på ett kafé
En liten e-läsare kontra en väska fylld med böcker är bara smart packning. Bild © Amazon

Sarah Stocking | Digital redaktör

Surfplatta/e-läsare

Jag går aldrig någonstans utan min Kindle Paperwhite. Jag behöver läsa på kvällen innan jag lägger mig och älskar också att läsa på flyget, men att resa med en massa tunga böcker är hemskt! Jag ÄLSKAR också att be om bokrekommendationer om vart jag än reser medan jag är på en destination, och det gör det enkelt att köpa och läsa en ny bok oavsett var och när! Kindle Paperwhite, från $130; amazon.com.

Meghan O’Dea | Digital redaktör

Paddywax ljus

Som en resande hemmänniska som älskar att bo lika mycket som att uppleva obekanta platser, gillar jag att ta med mig små finesser som får mig att känna mig hemma på vägen. Paddywax gör härliga ljusburkar i resestorlek, och jag packar alltid min favoritdoft Tobacco + Patchouli för att skapa kontinuitet mellan destinationerna. Apotekarljus, från $5; paddywax.com.

'Krigssåret röd' Doc Martens © Daniel Fahey / Lonely Planet
’Krigssåret röd’ Doc Martens © Daniel Fahey / Lonely Planet

Se även  Tokyos konstigaste sevärdheter - Lonely Planet

Daniel Fahey | Content Source Manager

Doktor Martens

Lika viktigt som att bära mitt pass och exakt samma färg, mina krigsskadade röda Dr. Martens är inte bara ett par slitna bovver-stövlar – de är skovärldens schweiziska armékniv. Skadade, repade och smutsigare än en gruvarbetares naglar är mina femåriga DM:ar flodresistenta och plöjer genom snö som ett ryskt godståg.

Jag har knappt tagit av mig mina Docs sedan jag köpte dem: de har hållit till på landsbygden i Wales, myrvadat över Schweiz och fått vintersolbränna på den gyllene sanden på Praia da Marinha, Portugal, och strandpromenaden i Port de Pollença, Mallorca. Men deras bästa tillgång? Det finns utrymme att klämma in en lömsk flaska scotch inuti dem, om jag någonsin packar lätt på en vandring, från $140; amazon.com.

Eldåse för laddning av e-läsare, kamera, bärbar dator, telefon, aktivitetsspårare
Projektledaren Rebekah Markowitz lämnar aldrig hemmet utan sin pålitliga grenuttag. Bild © Rebekah Markowitz

Rebekah Markowitz | Projektledare, Creative Services

Bärbar grenuttag

En sak jag aldrig reser utan (även när jag besöker min familj), är en bärbar grenuttag med både kontakt och USB-platser. De flesta hotell, vandrarhem och Airbnbs har ett begränsat antal butiker – jag bodde nyligen på en Airbnb där jag var tvungen att flytta möbler bara för att hitta en! Jag reser med mycket elektronik, som en dator, telefon, surfplatta, kamera, bärbar laddare och aktivitetsspårare, så det är jobbigt när det bara finns ett par uttag. Jag är vanligtvis bara på mitt hotell på natten medan jag sover, så jag är inte runt eller vaken tillräckligt länge för att byta ut allt. Att ha en lätt bärbar grenuttag löser det problemet och låter mig ladda allt jag behöver på en gång samtidigt som jag fångar några Zs. Liknande grenuttag, anker.com.

Se även  Den bästa nya campingutrustningen 2020

Leave a Comment